Saamme Unkarista Kovácsszénájasta vieraita Mankilaan 20. – 27.2.2018. Toivomme kyläläisten osallistumista viikon tapahtumiin ja illanviettoihin. Ohjelma viikolle on seuraava:

VIIKKO-OHJELMA

Ti 20.2. Vieraat saapuvat illalla Oulun lentokentälle

Ke 21.2. Mankila-päivä; tutustumista paikallisiin yrityksiin, keittolounas kylätalolla, vierailu Mankilan Rukoushuoneella ja lasityöpaja Katinkontissa. Illalla tehdään yhdessä ruokaa kylätalolla.

To 22.2. Metsätalous ja puunkorjuupäivä; tutustutaan puunkorjuuseen ja kerrotaan metsien merkityksestä. Lounaan jälkeen kävelyretki kirkonkylällä ja tutustumista Mankilan yrityksiin. Illalla saunaa, avantoa ja rössypottuja!

Pe 23.2. Gananderin koulupäivä; tutustutaan kotitalous-, liikunta- ja teknisentöiden opintoihin ja suomalaiseen koulusysteemiin. Esittelijöinä koulun rehtori ja opettajat sekä kunnanjohtaja. Lounas koululla, jonka jälkeen ulkoislua Kurunnevalla. Illalla Meijerillä rentoa yhdessäolo, rieskanpaistoa ja lohisoppaa.

La 24.2. Ulkoilua Järvitalonjärvella ja illalla kaikille avoin iltajuhla, jossa allekirjoitetaan yhteistyösopimus. Illan musiikista vastaa The Nightrun

Su 25.2. Jälkilaskiainen Mankilanjärvellä; nuotiolla makkaraa, tikkupullaa, kahvia jne. – Rekiajelua, hoijakka ja jontikka-ajelua.

Ma 26.2. Vierailu ja shoppailupäivä Oulussa

Ti 27.2. Vierailu päättyy